ÇANAKKALE / BİGA - Cumhuriyet Ortaokulu

Mrt

LGS SINAVINA GİRMEYE HAZIRLANAN ÖĞRENCİLERİMİZİN KARARLARINI BELİRLEYECEK, SINAVA HAZIRLIK SÜRECİNDE ONLARA YOL GÖSTERECEK OLAN ETKİNLİĞİMİZ ÇERÇEVESİNDE LİSE DÜZEYİNDE OKUL GEZİLERİ DÜZENLENMİŞTİR. İLERİKİ YAŞAMLARINDA SEVDİKLERİ MESLEKLERİ YAPIP VERİMLİ BİREYLER YETİŞTİRME AMACINI HEDEFLEYEN ETKİNLİĞİMİZİ GERÇEKLEŞTİREN VE KATILAN TÜM ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Mrt

Kıymetli öğrencilerimiz çaba ve emekleri neticesinde deneme sınavlarında gösterdikleri başarının ödülünü aldı. Okul idaremiz tarafından verilen başarı belgeleri ve ödüller öğrencilerimizi mutlu ederken, onların bu başarılarının devamını diliyor ve başarılarını daha ileriye taşıyacaklarını umut ediyoruz.

Mrt

Okulumuzda 07/03/2024 tarihinde deprem anında uygulanacak tahliye planı ile ilgili tatbikat düzenlenmiştir. Tatbikatta ölçülen binanın boşaltılması ensanında geçen sürede önceki yıllara nazaran azalma gözlenmesi ve öğrencilerin daha bilinçli olarak hareket etmeleri mutluluk verdi.

Ekm

Okulumuz öğrenci ve öğretmenleri, okulumuzun adına yakışır bir şekilde Cumhuriyetimizin 100. Yılı Kutlamalarında yerini aldı.

Büyük Önder Atatürk’ün önderliğinde kurulan bu cumhuriyeti korumak ve sonsuza kadar yaşatmak için çalışacağız.